27 Şubat 2009 Cuma

YAKLAŞMAYIN TAHTA KURUSU SIÇRAYABİLİR...

Evet ..Gerçekten kamuoyundan gizleniyor.Ama dün Amerika'da ; New york'ta yaşayan bir yakınımla yaptığımız konuşma sonrasında öğrenmiş bulunuyoruz ki; bu güzide kapitalizm ve moda baş şehrinin hatta başlıbaşına ülkesinin şu günlerde başı tahtakuruları ile dertteymiş..
Evet ; yanlış duymadınız ...New York'u tahta kuruları basmış..Metrolarda ; toplu halde bulunulan noktalarda birbirinize yakın durmayın şeklinde anonslar yapılıyormuş...

Tahminim ise kuş gribi gibi bu böcek istilasınında yakın bir tarihte ülkemize uğrayacağı..Şu ana kadar hiçbir yazılı ve görsel basında hakkında tek bir kelime görmediğim ve duymadığım bu konunun ülkemiz medyası tarafından mutlak surette ve çok iyi bir hızla duyurulacağı.

Ve nedense bununda yaz dönemine yakın bir tarihte olacağını düşünüyorum..Ama neden şu an Amerikan medyası ve uluslararası medyada bu konu ile tek bir yorum,tek bir kare, tek bir haber yok...İşte onu anlayamıyorum..Sonra da diyorlar ki herşeyi komplo teorisine bağlıyorsunuz...Eee siz verin madem aklı..Bağlamayıp da ne yapalım ?

Hiç yorum yok: